Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

 

ALINA IANCU

 

Co-fondator CrameRomania.ro & ReVino.ro

CEO Revino Bucharest Wine Show & Revino Cheese & Wine Show

 

Wine tours and cheese & wine event specialist

 

salut@revino.ro

crameromania@gmail.com

+40 743 862 874

 

Alina Iancu

 

 

Mă consider norocoasă că am posibilitatea să descopăr vinurile românești, să călătoresc și să-mi cultiv pasiunea de a face fotografii oamenilor, vinului, în natură și să împart experiențele mele cu alți oameni pasionați.

 

În ultimii opt ani am călătorit în România și am vizitat peste 85 de crame diferite unde am descoperit peisaje spectaculoase, vii, crame și oameni creativi.

 

În 2014, am lansat CrameRomania.ro, bază de date bilingva a cramelor din România. Pe site, vizitatorii pot găsi informații despre cramele din România, hărți viticole, informații despre soiurile autohtone, albume cu fotografii de la crame dar și informații utile despre vinuri.

 

Un an mai târziu, în 2015 am lansat ReVino.ro, agregator de tipul tripadvisor ce promovează turismul viticol din România, cazări la crame sau în apropierea acestora, podgorii spectaculoase, degustări de vinuri, evenimente, locații ce promovează vinul sau povești direct de la producători.

 

În 2016 am organizat prima ediţie ReVino – Bucharest Wine Show, salon de vinuri şi turism viticol unde pasionații de vinuri și cunoscătorii pot degusta vinuri premium și pot afla cum pot vizita cramele direct de la reprezentanții acestora.

 

2019 a fost anul în care brânzeturile mi-au atras atenția, de la producție până la asocierea lor cu vinul, născându-se astfel proiectul Revino Cheese & Wine Show ce organizează evenimente cu brânză și vin, dar care prezintă și online producătorii români și brânzeturile acestora.

 

___________________

 

 

ALEXANDRA HASH

 

Co-fondator CrameRomania.ro & ReVino.ro

 

 

Alexandra Hahs

 

Cred că secretul fericirii stă în pasiune și umor, elemente pe care le-am folosit în absolut tot ce am făcut.

 

Din 2008 lucrez în marketing și comunicare, iar din 2010 am intrat in industria vinului, marea mea dragoste.

 

Astăzi activez ca Manager de Talente pentru artiști si creatori de conținut, produc emisiuni online și îmi pastrez dragostea pentru vin printr-o agenție de marketing specializată pe crame românești.

 

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"