• Degustare de branzeturi si vinuri
  • ReVino Bucharest Wine Fair 2020
  • Turism viticol in Romania

DESPRE

 

 

ALINA IANCU

Co-fondator CrameRomania.ro - ReVino.ro

CEO ReVino Bucharest Wine Fair

wine enthusiast - wine tours specialist

salut@revino.ro

crameromania@gmail.com

+40 743 862 874

 

Alina Iancu

 

Mă consider norocoasă că am posibilitatea să descopăr vinurile românești, să călătoresc și să-mi cultiv pasiunea de a face fotografii oamenilor, vinului, în natură și să împart experiențele mele cu alți oameni pasionați.


În ultimii opt ani am călătorit în România și am vizitat peste 80 de crame diferite unde am descoperit peisaje spectaculoase, vii, crame și oameni creativi.


În 2014, am lansat CrameRomania.ro, bază de date bilingva a cramelor din România. Pe site, vizitatorii pot găsi informații despre cramele din România, hărți viticole, informații despre soiurile autohtone, albume cu fotografii de la crame dar și informații utile despre vinuri.


Un an mai târziu, în 2015 am lansat ReVino.ro, agregator de tipul tripadvisor ce promovează turismul viticol din România, cazări la crame sau în apropierea acestora, podgorii spectaculoase, degustări de vinuri, evenimente, locații ce promovează vinul sau povești direct de la producători.

 

În 2016 am organizat prima ediţie ReVino – Bucharest Wine Show, salon de vinuri şi turism viticol unde pasionații de vinuri și cunoscătorii pot degusta vinuri premium și pot afla cum pot vizita cramele direct de la reprezentanții acestora.

___________________

 

 

ALEXANDRA HASH

Co-fondator CrameRomania.ro - ReVino.ro

wine enthusiast - marketing specialist

hash.alexandra@gmail.comAlexandra Hahs

 

Cred că secretul fericirii stă în pasiune și umor, elemente pe care le-am folosit în absolut tot ce am făcut.

 

Din 2008 lucrez în marketing și comunicare, iar din 2010 am intrat in industria vinului, marea mea dragoste.

 

Astăzi activez ca Manager de Talente pentru artiști si creatori de conținut, produc emisiuni online și îmi pastrez dragostea pentru vin printr-o agenție de marketing specializată pe crame românești. 


 

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?