• ReVino Bucharest Wine Show 2020
  • ReVino Bucharest Cheese & Wine Show 2020
  • Turism viticol in Romania

CONTACT

FORMULAR RAPID

 

crameromania@gmail.com

salut@revino.ro

 

________

 

Asociația ReVino  │  CIF 38612325  

București, Sector 5, Strada Tutunari, 2, Bl. 90, Sc. 1, Et. 1, Ap. 9

Unicredit Bank Romania / RO57 BACX 0000 0014 0314 6001 

 

________

 

 

Conținutul și design-ul  site-ului www.crameromania.ro sunt proprietatea Alinei – Olguța Iancu și sunt protejate de legislația română în vigoare, cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 

 

Fotografiile de la Galeria Foto de pe www.crameromania.ro sunt protejate de asemenea de legea privind drepturile de autor, titularul exclusiv al drepturilor de autor asupra respectivei galerii foto este Alina - Olguța Iancu.

 

Brand-urile care sunt mentionate pe www.crameromania.ro sunt protejate de companiile respective.

  

La orice utilizare a site-ului www.crameromania.ro, utilizatorul acceptă automat condițiile de utilizare. Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.crameromania.ro:

 

a. îndepartarea însemnelor care identifică dreptul de autor al  www.crameromania.ro supra conținutului;


b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului www.crameromania.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră;


c. reproducerea sau stocarea continutului www.crameromania.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;


Este interzisa orice utilizare a conținutului www.crameromania.ro în alte scopuri decât cele permise expres în prezetul document.

 

Utilizatorul este de acord că va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesioniști, informații de pe www.crameromania.ro și că orice rezultat obținut ca urmare a activităților de utilizare a www.crameromania.ro și a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.

 

Este interzisă orice formă de abuz, orice tip de hacking sau orice alte activități ilegale cum ar fi: accesul la părți neautorizate ale site-ului, folosirea chestionarului nostru online cu alte intenții, cu excepția celor indicate, schimbarea violentă a conținutului, abordare violentă la parțile neautorizate ale site-ului etc.

 

Încurajăm linkarea către pagina noastră.

 

Vă putem da permisiunea pentru a publica pe site-ul dumneavoastră, în parte sau în întregime informații publicate www.crameromania.ro. În acest sens, vă rugăm să ne contactați pe crameromania@gmail.com. 

Descarcă Logo  PDF si PNG

 

 

Cheese Show Revino Bucharest cheese wine show
Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?