Cadouri corporate / Crăciun cu brânzeturi și vinuri românești - Descarcă catalogul 2020

 

Am selectat cu atenție brânzeturi și vinuri locale pentru a oferi experiențe gastronomice complete.

Pachetele noastre pot fi cadoul perfect pentru pasionații de gastronomie și nu numai.

 

 

banner cadouri branza si vin

 

_______________________________

 

 

Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

Tămâioasă Românească

 

Sinonime - Muscat Frontignan, Busuioacă de Moldova, Tămâioasă Albă de Drăgăşani, Muscat blanc a petit grains, Rumanische Weihrauchtraube

 

Soi tip muscat provenit din Grecia Antica, se cultivă de cel puțin două milenii pe teritoriul țării noastre.

 

Caractere ampelografice: floare hermafrodită – normal pe tip 5-6, frunză de mărime mijlocie - 5 lobată, petiol lung de 12 – 15 cm.

 

Strugure de mărime mijlocie (150-180 g) și formă cilindro-conică, dens în boabe. Bob de culoare galben-aurie cu pete ruginii pe partea însorită, crocant și intens aromat.

Butuci de vigoare mijlocie cu lungime medie a lăstarului de 100-120 cm.

 

Coacerea deplină a strugurilor se realizează din prima decadă a lunii septembrie până în a doua decadă a lunii octombrie în funcție de direcția de producție (vinuri seci - vinuri dulci).

 

Tămâioasa Românească iubește cel mai mult toamna lungă. În acest fel strugurii acumulează 240-250 g/l zaharuri iar prin supramaturare atinge 270 g/l sau poate depăși aceste valori.

 

Este un soi sensibil la ger, secetă, la exces de umiditate. Ușor sensibil la făinare și foarte sensibil la mană și botrytis.

 

Producția medie de struguri/ha este de 8000 kg.

 

Aceste vinuri, în funcţie de cum au fost elaborate pot fi vinuri ce se pun în consum imediat sau pot fi învechite câţiva ani.

 

Olfactiv şi gustativ, întâlnim arome cu buchet floral – condimentat intens de caise, pere, busuioc, miere de albine, pepene galben sau ananas.

 

Vinurile seci se recomandă a fi servite ca aperitiv sau cu salate, dar și specialități condimentate din bucătăriile Asiei.

 

Vinurile demidulci sau dulci se recomandă a fi servite cu deserturi pe bază de fructe dar și independent de o gustare dulce, pentru a-i aprecia gustul și valoarea.

 

Sursa: Nedeluţ Dumitru, Crama Știrbey

 

 

Tamaioasa Romaneasca

 

Tamaioasa Romaneasca

 

Tamaioasa Romaneasca

 

Tamaioasa Romaneasca

 

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"