Cadouri corporate / Crăciun cu brânzeturi și vinuri românești - Descarcă catalogul 2020

 

Am selectat cu atenție brânzeturi și vinuri locale pentru a oferi experiențe gastronomice complete.

Pachetele noastre pot fi cadoul perfect pentru pasionații de gastronomie și nu numai.

 

 

banner cadouri branza si vin

 

_______________________________

 

 

Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

Negru de Dragasani

Soiul de struguri Negru de Drăgăşani a fost obținut la SCDVV Drăgășani, prin selectie individuală de către Marculescu M. şi Vladasel M. rezultând din hibridarea sexuală între soiurile Negru Vârtos și Saperavi, fiind omologat în 1993.

 

Caractere ampelografice. Frunzele adulte au mărime mijlocie cu trei şi cinci lobi, scămoase pe faţa inferioară. Florile sunt hermaphrodite normale.

 

Strugurele este mijlociu ca mărime, de forma cilindro conică, uniaxial, bi sau triaripat. Bobul este mijlociu (2.0 – 2.5 g) de forma ovaidată, are culoare neagră-albăstruie, acoperita cu pruină, pulpa are culoare roşie, este zemoasă, nearomata şi gust franc.

 

În condiţiile podgoriei Drăgăşani, dezmuguritul soiului se declansează la nivel mijlociu pe la jumatatea lunii aprilie iar perioada de vegetaţie se extinde pe 180-185 de zile.

 

Butucii au vigoare mijlocie şi fertilitate bună. Rezistenţa bună la ger şi mană. La fainare şi putregaiul cenuşiu, soiul prezintă o rezistenţă mijlocie, potenţial de producţie de 4.8-10-16 t/ha.

 

Strugurii ajung la maturitate în a doua parte a lunii septembrie.

 

La maturitate deplină, strugurii acumulează în medie 233-234 g/l zahăr şi 4.5 g/l aciditate (H2SO4). Conţinut mare în antociani.

 

Prospețime și fructuozitate.

 

Se pretează la învechire în butoaie de stejar și apoi în sticlă.

 

Olfactiv și gustativ: cireşe negre, afine, mure, porumbe sau condimente.

 

Poate fi servit cu brânzeturi tinere și proaspete, carne roșie, paste sau risotto.

 

Sursa: Nedeluţ Dumitru, Oliver Bauer

 

 

Negru de Dragasani

 

 

Negru de Dragasani

 

Negru de Dragasani  

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"