Pachet Crăciun - produse 100% românești 

Primim comenzi până pe 17 decembrie.

Livrările se fac în București și Ilfov între 20-23 decembrie.

 

 

pachet craciun BANNER

 

_______________________________

 

 

Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

Vinurile spumante ale UE, exportate mai ales către Statele Unite

În 2016, statele membre ale Uniunii Europene (UE) au exportat 744 milioane de litri de vin spumant. 62% din aceste exporturi (465 milioane de litri) au fost transferate către alte state membre ale UE, potrivit Eurostat.

 

Italia, Franța și Spania reprezintă 91% din exporturile de vinuri spumante ale statelor membre UE

 

Italia (335 de milioane de litri de vin spumant exportat în 2016 sau 45% din totalul exporturilor din statele membre ale UE), Franța (172 de milioane de litri, 23%) și Spania (168 de milioane de litri, aproximativ 23%). Acestea sunt urmate de Germania (32 de milioane de litri, 4%) și Letonia (8 milioane de litri, 1%).

 

Vinurile spumante ale UE, exportate mai ales către Statele Unite

 

La exportul către țări din afara UE (279 milioane de litri în 2016), vinurile spumante din UE au fost trimise în principal către Statele Unite (114 milioane de litri sau 41% din totalul exporturilor de vinuri spumante extra-UE), apoi în Japonia (20 milioane de litri, 7%), Canada (12 milioane de litri, 4%), Australia (11 milioane de litri, 4%) și Rusia (25 milioane litri, aproape 9%) .

 

Importurile UE de vin spumant provin în principal din Australia și Africa de Sud

 

În 2016, statele membre au importat 7,6 milioane de litri de vinuri spumante provenite din țări terțe. Mai mult de jumătate din aceste importuri au provenit din două țări: Australia (2,2 milioane litri, 29%) și Africa de Sud (1,9 milioane litri, 25%). Alte țări de origine importante au fost Chile (0,9 milioane litri, 12%), Noua Zeelandă (0,5 milioane de litri, 7%), Argentina și Moldova (fiecare 0,4 milioane de litri, 5%).

 

Sursa: Eurostat

 

Sparkling wine

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"