TreiPentruVin.ro - o comunitate a vinului, interactivă și deschisă

 

Aplicația propune pachete special alese, cu vinuri de la SERVE Ceptura, Domeniile Vinarte și Crama Oprișor, dar și conținut educativ și amuzant. Un alt motiv pentru care pasionații (sau amatorii) de vin trebuie să-și downloadeze aplicația îl constituie faptul că aici sunt comunicate și ofertate vinuri în avan-premieră.

 

Banner 2

 

 

Vin la tine în buzunar, cu aplicația de oferte și infotainment TreiPentruVin.ro

 

210129_3PV_FB_2

 

 

Niciodată n-a fost mai simplu să te educi în domeniu și să ai acces la vinuri selectate pentru toate gusturile și buzunarele, chiar de la cei care le produc: primele trei crame cu capital privat apărute în România după 1990 sunt și primele care abordează educația publicului, printr-un proiect co-mun care lasă deoparte concurența dintre ele și oferă un exemplu de cooperare. SERVE Ceptura, Domeniile Vinarte și Crama Oprișor vorbesc despre vin în limbajul modernității, prin intermediul aplicației pentru terminalele mobile TreiPentruVin.ro, disponibilă pe Google Play, App Store și Huawei.

 

 

TreiPentruVin.ro - o comunitate a vinului interactivă și deschisă

 

Aplicația propune pachete special alese, cu vinuri de la toate cele trei crame fondatoare, dar și conținut educativ și amuzant. Un alt motiv pentru care pasionații (sau amatorii) de vin trebuie să-și downloadeze aplicația îl constituie faptul că aici sunt comunicate și ofertate vinuri în avan-premieră, apar discounturi și evenimente (în HoReCa sau vizite la crame) indisponibile de obicei publicului larg.

 

SERVE Ceptura, Domeniile Vinarte și Crama Oprișor abordează, prin conceptul aplicației TreiPentruVin.ro, dorința iubitorilor de vin de a socializa și de a se integra în comunități cu aceleași valori și pasiuni, ca și dorința de a-și procura informații și “material didactic și de distracție” din surse de încredere, într-o manieră interactivă și onestă.

 

 

trei pentru vin 2021

 

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, 9-10 Octombrie 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"