< INAPOI

GALERIE FOTO

CRAMA PETRO VASELO

 

Crama Petro Vaselo deține 42 hectare cu viță-de-vie cultivate în 2005 și 2009. Este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor nostri joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru ne permite să ajungem la sfârșitul fermentației fără a adăuga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile noastre sunt supuse unei perioade de rafinare după procesul de fermentație. Rafinamentul este manipulat atât în recipiente mici (butoaie de 225 L) și în vasele de lemn de mare capacitate (până la 7500 de litri). Timpul de păstrare variază în funcție de soiul de struguri, vârsta podgoriilor și în funcție de condițiile climatice ale anului. Astfel, obiectivul Petro Vaselo este de a obține vinuri unice și de calitate.

PROIECTELE NOASTRE

 

Salon de vinuri / gastronomic, a 8-a ediție, Novotel Hotel
10-12 Mai 2025
 
A2
Cheese & Wine Bars & Ghifts
Shop Evenimente private / corporate

_Revibox ambalaje cadouuri_1
Cutii cadouri, depozitare și transport
Materiale pentru industria cadourilor

Abonați-vă la Newsletter