Revino Events Shop

< INAPOI

GALERIE FOTO

CRAMA OPRISOR

Așezată în albia Văii Ursului, cum o numesc bătrânii zonei, Crama Oprișor se află în inima Olteniei, la o azvârlitură de băţ de Cotul Dunării, acolo unde începe Golul Drâncei. Un ţinut spre care duc multe drumuri, dar unde, până nu demult, nu ajungea nimeni – de parcă rămăsese înmărmurit în așteptarea unui călător care să-i asculte povestea.

 

Recunoscut din vremuri străvechi pentru imensul potențial calitativ, arealul viticol al Oprișorului a fost readus la viață în anul 2001 prin replantarea colinelor și versanţilor Golului Drâncei cu 252 ha de viţă-de-vie. Crama se află la numai câteva sute de metri de plantație.

 

Cu mai bine de 14 ani în urmă, Crama din Oprișor a oferit publicului iubitor de vinuri primele ediții din gamele Val Duna și La Cetate, promisiuni transformate astăzi în certitudini și succes.

 

OLTENIA PROFUNDĂ este un nou concept dezvoltat care interpretează și totodată ilustrează cultura și tradițiile oltenești în metafore ale vinului. Acesta a reușit să esențializeze valorile istorice și spirituale ale unei regiuni sudice din România în descrieri de game individuale.

 

A doua direcție, ARTĂ & VIN, prezintă vinuri-spectacol în serii limitate, cu accent pe dialogul dintre creatorii de vin ai Cramei Oprișor și creația estetică contemporană. Rezultatul îl prezentăm lumii prin opera compusă din alchimia vinului, conceptele aparte, designul sticlelor și al etichetelor.

Logo Oprisor

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 6-a ediție
6-8 Mai 2023
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
21-23 Octombrie 2023

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter