Pe www.shop.revino.ro găsesiți o gamă complexă de cadouri gastronomice premium, atât pentru cei dragi, cât și pentru partenerii de afaceri. Ambalajele pot fi alese dintr-o gamă complexă de culori, dimensiuni și texturi de aici.

 

HEADER CADOURI CRACIUN 2023 en

< INAPOI

EVENIMENTE

Winesday lansează Winesday App, aplicație mobilă dedicată pasionaților de vin

 

Winesday App Header fb

 

Prima zi de primăvară vine cu o noutate în lumea vinului și turismului local. La aproape doi ani de la lansare, Winesday vine cu o nouă propunere pentru pasionații de vin: aplicația mobilă Winesday App ce poate fi descărcată gratuit atât din App Store cât și din Google Play.

 

Aplicația pune la un loc informații despre cramele din România, afișate pe harta în funcție de regiuni, unități de cazare de la crame sau din apropierea acestora, restaurante cu liste generoase de vin situate pe întreg teritoriul României, wine bar-uri, wine shop-uri, precum și organizatori de evenimente cu vin (degustări de vin, vizite la crame, târguri de vin, cursuri despre vin).

 

Cei care iubesc vinul precum și cei care acum îl descoperă au astfel un nou instrument la îndemână. Practic, cei care descarcă acum aplicația Winesday App pot descoperi crame noi, pot alege o vizită sau o degustare de vin la o cramă fie direct de la cramă, fie prin intermediul organizatorilor de evenimente, pot alege un restaurant sau un wine bar la care să meargă pentru o masă specială cu vin sau o întâlnire cu prietenii, pot alege vin pentru acasă de la wine shop-uri, sau pot să își facă planuri de participare la târguri de vin sau chiar să învețe lucruri noi la cursuri de vin.

 

În aplicație au fost deja încărcate 100 de companii (crame, unități de cazare ale cramelor sau din apropierea acestora, restaurante, wine bar-uri, wine shop-uri, organizatori de evenimente cu vin) iar în perioada următoare numărul acestora va crește.

 

Pe lângă prezența acestor companii, aplicația include mai multe secțiuni prin care cei care o descoperă, au ocazia să învețe despre vin - cum este secțiunea "Despre vinuri" în care vei descoperi lucruri interesante despre vin în general, să citească articole dedicate dinului - în secțiunea "Wine Tales", dar și să găsească informații despre "Abonamente de vin" disponibile în România sau să descopere cramele dintr-o anumită regiune, cum este secțiunea "Crame din Dealu Mare". Toate aceste noutăți sunt disponibile chiar pe home page, pe pagina de început a aplicației, însă vei descoperi mai multe și în secțiunea "Descoperă" (vezi butonul cu acest nume din meniul din partea de jos a ecranului).

 

Carmina Nițescu, inițiatoarea proiectului Winesday precum și a Winesday App, și-a dorit să aducă într-un singur loc tot ce este de interes pentru cei care iubesc vinul. Venind din zona de turism, aceasta și-a dorit să încurajeze legătura vinului cu călătoriile la crame, experiențele de gastronomie și vin, precum și educația legată de vin. Aceasta încurajează prin lansarea aplicației pe toți cei care iubesc vinul sau abia acum descoperă lumea această aromată să fie curioși, să învețe despre vin, să încerce vinul acasă, la restaurant, la un wine bar, alături de prieteni, dar să și meargă la crame să afle cum se face vinul, să descopere vinuri noi din soiuri de struguri autohtone sau internaționale și să învețe astfel ce le place lor. Vinul este despre experiența gustului iar gustul fiecăruia este diferit!

 

Mai multe detalii despre aplicație găsești aici: https://www.winesday.ro/app/

 

Aplicația Winesday App a fost dezvoltată împreună cu Eventya, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de aplicații mobile din România.

 

Despre Winesday

 

Site dedicat vinului și organizator de evenimente cu vin, Winesday se adresează în primul rând celor curioși în ale vinurilor, celor care nu au îndrăznit până acum să pună întrebări dar care au dorit mereu să inteleagă limbajul uneori “pompos” al vinurilor și să se bucure de arome. Winesday aduce în atenția publicului articole despre vin, note de degustare ale vinurilor românești și internaționale și totodată organizează diferite degustări tematice de vin în seria Winesday Specials, precum și evenimente private.

 

Alina Iancu

01/03/2022

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
B1 RG
Salon gastronomic, a treia ediție
5-6 Octombrie 2024

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter