Crama-Telna-banner-2500x1000px

< INAPOI

EVENIMENTE

Vicii și Delicii, Ediția a doua, 19-21 octombrie, Expo Arad

 

salon de vinuri vicii si delicii 2018

 

 

Prima ediție a salonului de vinuri și gastronomie Vicii și Delicii a fost un succes peste așteptări. Prin specificul evenimentului, exigența organizării și prin rafinamentul de care au dat dovadă expozanții, evenimentul a fost confirmarea faptului că publicul din zona de vest a țării aștepta o astfel de inițiativă.

 

Pentru a face experiența completă, un vin bun trebuie savurat împreună cu o mâncare deosebită. Și de această dată, vor fi prezenți un chef celebru în persoana îndrăgitului Antonio Passarelli care, împreună cu alți chefi de excepție, vor întreține atmosfera cu spectacole de live cooking. De asemenea, expoziția va reuni producători de mezeluri și brânzeturi de cea mai bună calitate, însoțiți de cofetari și patiseri pricepuți. Spectacolele de live cooking vor fi însoțite de workshop-uri dedicate pasionaților de vinuri, susținute de somelierul Sergiu Nedelea.

 

Salonul de vinuri va fi găzduit de Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din vestul României, strategic amplasat la mai puțin de doi kilometri de autostrada A1, ce poate deservi cu ușurință atât Aradul, cât și Timișoara și alte orașe învecinate.

 

Vicii și Delicii este un eveniment de anvergură, prin care se urmărește valorificarea potențialului zonei de vest și să se profite de cererea în continuă creștere pentru vinuri de calitate și delicii culinare cât mai diverse și mai sofisticate.

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad deține o experiență de peste 20 de ani în organizarea de târguri, atrăgând la evenimentele sale mii de vizitatori. Astfel, pe baza experiențelor precedente și a succesului anterior, se așteaptă ca numărul vizitatorilor să depășească anul acesta 5000 de persoane.

 

 

Salon de vinuri

 

Zona de vest a României este una dintre cele mai dinamice zone ale țării, fiind într-o rapidă dezvoltare pe toate planurile. Piața vinurilor de calitate este într-o creștere vizibilă, iar publicul devine tot mai sofisticat, cerând evenimente de calitate, unde să se poată destinde și să se bucure de produse sofisticate, dedicate gusturilor alese.

 

Vicii și Delicii este evenimentul care, după cum s-a văzut în cadrul primei ediții, reușește să atragă acest public, având vizitatori din județele Timiș, Arad și Bihor, fiind astfel un salon dedicat întregii regiuni.

 


Salon gastronomic

 

Un salon de vinuri poate părea incomplet fără un salon culinar, care să-l completeze.

 

Toți pasionații de vinuri știu că un vin bun este însoțit perfect de o masă pregătită cu îndemânare, de către un bucătar pasionat și priceput. De aceea, se va păstra formula de succes din cadrul primei ediții, unde am avut un chef celebru, și îl vom aduce pe îndrăgitul star chef Antonio Passarelli, care să atragă și să incite vizitatorii prin show-ul culinar, prezentat împreună cu echipa sa.

 

De asemenea, vor avea alături pe unii dintre cei mai pricepuți bucătari din Arad, care, la rândul lor, vor încânta publicul cu preparate speciale.

 

 

Program


19 octombrie - 11:00 – 19:30

20 octombrie - 11:00 – 19:30

21 octombrie - 11:00 – 18:00

 

 

Website


www.targulviciisidelicii.roPROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 5-a ediție
9-11 aprilie 2022
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
8-9 octombrie 2022

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter