Crama-Telna-banner-2500x1000px

< INAPOI

EVENIMENTE

Targul International de Vinuri GoodWine

 

revino wine fair 2019

 

.........................................................

 

20 - 22 noiembrie 2015, Romexpo, Pavilion C1, București

 

Mai sunt câteva zile până la deschiderea ediției de toamnă a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine, care va începe pe 20 noiembrie 2015.

 

Locația:

 

Pavilionul C1 din cadrul Romexpo.

 

Expozanți GoodWine 20 - 22 noiembrie 2015:

 

Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial)

Jidvei (Partener Principal)

Vincon Vrancea (Partener)

Crama Oprișor

Avincis

Agricola Știrbey

Vitis Metamorfosis

Liliac

Crama Gîrboiu

Domeniile Tohani

Wine Princess

Budureasca

Domeniile Sâmburești

Senator Wine

Crama Cepari

Alcovin Măcin

Crama Ceptura

Purcari

Casa de Vinuri Huși

Crama Hermeziu

Domeniul Vlădoi

Cricova România

Domeniile Ostrov

Domeniile Blaga

Pivnițele Theodoros

Crama Rătești

Crama Carastalec

Crama Nomibo 

ONVV Moldova (cu peste 10 producători)

Ambasada Chile,

Barza Albă (Republica Moldova)

Giuliano Tartufi (Italia)

Călărași Divin

 

Noutăți și surprize pregătesc și Casa de Vinuri Cotnari, Partenerul Oficial al evenimentului, dar și Jidvei, Partenerul Principal Goodwine, și Vincon Vrancea, Partenerul Goodwine. ONVV Moldova va aduce în standul de țară peste zece producători din Republica Moldova. Stand de țara va avea și Ambasada Chile.

 

Partea de accesorii este reprezentată de Sodinal, Tc Rom Glass, Vimini Prod, Azoc Star Bag In Box, Valdo Invest, Decorium, Triago, Biosystems, Romprix, Cardoil Avantaj. Cafeaua va fi oferită de compania Bristot.

 

Programul de vizitare:


Vineri, 20 noiembrie, între orele 12.00 - 19.00

Sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 10.00 - 19.00,

Duminică, 22 noiembrie, între orele 10.00 - 17.00.

 

Prețul: 20 lei (include paharul de degustare)

 

 

CRAME NOI LA GOOD WINE

 

În premieră la Goodwine sunt prezente Crama Cepari, Carastelec, Crama Hermeziu (Domeniile Lungu) și Pivinițele Theodoros.

 

Crama Carastelec este prima investiție din România gândită să producă preponderent spumante și vinuri efervescente. Crama – construită în 2011/2012 - este o construcţie semiînfundată, pentru a asigura temperatura de 14-15 grade Celsius şi foloseşte tehnologie de climatizare modernă, cu pompe geotermale. Aria utilă desfăşurată a cramei este de 1433 mp. Echiparea cramei cu utilaje ultramoderne a fost efectuată în anul 2013, cu rezervoare de fermentare din oţel cu sistem de răcire, linie automată de îmbuteliere vin efervescent şi vin liniştit. Pentru vinurile maturate se folosesc butoaie de stejar unguresc de 225 litri, tip barrique, respective de 500 litri. Investitorii sunt din domeniul vinului, iar în Ungaria deţin plantaţii şi crame de mărimea a 50 hectare în vestul ţării, respectiv de 9 hectare în renumita zona Tokaj.

 

Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.

 

Crama Hermeziu din judetul Iași, se dezvoltă astăzi în cadrul grupului de firme Domeniile Lungu, susținută și dezvoltată prin investiții în tehnologie și modernizare.

 

 

MASTERCLASSURI LA GOOD WINE

 

Două masterclass-uri vor fi susținute de Oficiul National al Viei și Vinului din Republica Moldova. Un al treilea masterclass este organizat în colaborare cu vin2.ro, sustinut de Galina Niforou, absolventă a Universitații de Tehnologie Alimentară din Plovdiv și a unui MBA - Wine Markering & Management din Bordeaux. Galina Nifourou este cel mai cunoscut specialist în dezvoltarea de strategii de afaceri în industria vinului din Bulgaria și de aproape 20 de ani acordă consultanță producatorilor de vin bulgari, ajută la crearea unor mărci și branduri de vin, fiind și Președinta Asociației Bulgare de Export a Vinului (BWEA).

Pe parcursul unei ore și jumătate, participanții pot degusta 10 vinuri bulgărești, într-un cadru profesionist.

Locuri disponibile: 28

 

Data: 21 noiembrie, ora 15.00, Centrul de Presa Romexpo
Editia de toamna a Targului International de Vinuri GoodWine

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 5-a ediție
9-11 aprilie 2022
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
8-9 octombrie 2022

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter