Cadouri gastronomice Revino

< INAPOI

EVENIMENTE

Prezentare de oameni si vinuri / 29 Octombrie 2015

 Oameni si Vinuri


Vinul este cea mai bună expresie a locului de unde provine, dar el nu se face singur, îl fac oamenii.

Joi, 29 octombrie, ora 20.00 în restaurantul Concerto al hotelului Grand Continental, Calea Victoriei 56, București, avem plăcerea să vă invităm la un eveniment unic. O întâlnire cu patru enologi de succes din România şi vinurile lor de suflet.

Locurile au fost ocupate!


Va fi o seară despre oameni, talent, pasiune şi suflet. Adică ingredientele pe care enologii le pun în fiecare vin pe care-l fac.

I-am numit muschetari pentru o seară pentru că cei patru sunt dedicaţi complet cauzei vinului. Acești enologi veniți de pe alte tărâmuri au reușit ca în România să asigure nu doar continuitatea tradiției, ci și un curent de modernizare a lumii vinului.
 

Aşa cum îi găsim în romanul lui Dumas, muschetarii sunt:

Athos – Oliver Bauer – Ştirbey / Bauer
Porthos – Ghislain Moritz – Avincis
Aramis – Laurent Pfeffer - Corcova / Catleya
d’Artagnan – Marco Feltrin – Petro Vaselo


Laurent Pfeffer, Marco Feltrin, Ghislain Moritz, Oliver Bauer

 
Tineri, energici, vizionari, au simţit potenţialul soiurilor autohtone, dar şi caracterul terroir-ului românesc şi au impus prin creațiile lor o direcţie diferită în lumea vinului românesc. Veți afla câte puțin sau mai mult, despre fiecare în parte.

Pentru că vinurile rămân cartea lor de vizită, iată ce vom degusta:

  1. Spumant Crâmpoşie Selecţionată 2010 – Oliver Bauer – Crama Ştirbey
  2. Crâmpoşie Selecţionată 2013 – Oliver Bauer – Crama Bauer
  3. Fetească Regală + Pinot Gris 2013 – Ghislain Moritz – Crama Avincis
  4. Maletine – Chardonnay 2013 – Marco Feltrin – Crama Petro Vaselo
  5. Orange Wine 2014 – Oliver Bauer – Crama Bauer
  6. Pinot Noir – 2011 – Laurent Pfeffer – Crama Corcova
  7. Negru de Drăgăşani – 2012 - Ghislain Moritz – Crama Avincis
  8. Pinot Noir 2013 - Ghislain Moritz – Crama Avincis
  9. Premium Roşu 2013 – Laurent Pfeffer – Crama Catleya
  10. Cuvee Genius Loci -2011 – Oliver Bauer – Crama Ştirbey
  11. PV Gran Cru – 2013- Marco Feltrin – Crama Petro Vaselo
  12. Desert -2013- Laurent Pfeffer – Crama Corcova
  13. KOTYS – spumant nedegorjat – Marco Feltrin – Crama Petrovaselo

Atmosferă va fi întregită de un meniu sofisticat, asociat vinurilor, preparat în bucătăria de 5 stele a Hotelului Grand Continental și muzică live cu Monica Odagiu şi Vlad Nicolici.

Vă aşteptăm la o seară deosebită, o seară de distincție şi revelaţii. Logo ReVino

Dress code: INFORMAL

Costul participării este de 250 lei.

 

Înscrierile se fac la:
mihai.nicolici@privatewine.ro  sau telefonic la 0732.959.9190732.959.919


Înscrierile se închid pe data de 22 octombrie ora 24.00, iar renunţarea la participare se poate face până cel mai târziu la data de 23 octombrie 2015.

 

Organizatori: PrivateWine & Revino.ro 

PROIECTELE NOASTRE

 

Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție, Novotel Hotel
11-13 Mai 2024
 
A2
Salon gastronomic, a 3-a ediție, Novotel Hotel
5-6 Octombrie 2024

Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter