Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

EVENIMENTE < INAPOI

Mega Image a lansat o galerie de vinuri


Delhaize Group, compania belgiană care deține lanțul de magazine Mega Image, a lansat miercuri, 17 decembrie, un magazin spcializat de vinuri, lucru inedit pentru un hypermarket.

Gazdele evenimentului au fost Razvan Exarhu, reprezentanții Mega Image și somelierul Sergiu Nedelea, iar Joseph Hadad a încantat invitații cu un tasting menu gourmet.

Galeria se găseste în Mega Image-ul din Mall Vitan și găzduiește peste 800 de etichete de vin diferite și o colecție interesantă de spirtoase. Majoritatea sticlelor sunt non-retail, ceea ce le face aparte pentru publicul larg.

Primim destul de des întrebarea “De unde pot să-mi cumpar vinul X pe care l-am văzut la degustarea Y?”, iar de fiecare dată, răspunsul este: din magazinele specializate (wine shops) sau din HoReCa. Acum putem adăuga și Mega Image în sugestii.

Mai multe detalii despre proiect, găsiți aici. Fotografii lansare Wine Gallery, găsiți aici.

 

Wine Gallery Mega Image

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"