< INAPOI

EVENIMENTE

Festivalul Călător în lumea vinului, 1-2 Iulie 2023, Fiald & spa Hotel, Bacău

 

Calator in lumea vinului

 

 

În inima Moldovei, o poveste șoptită cu drag de frumos și vinuri bune prinde viață. Emilian Ioja, călător în lumea vinului și proprietar al magazinului de vinuri The WineRoom, vă invită să vă alăturați uneia dintre cele mai interesante călătorii în universul vinului: festivalul "Călător în Lumea Vinului". Acest eveniment plin savoare și pasiune își propune să aducă împreună vinuri din toată România și de la producători internaționali, pentru a le dezvălui pasionaților de vin din Bacău și împrejurimi. Într-o atmosferă vibrantă și plină de entuziasm, festivalul este un loc în care aromele și notele fine se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă.

 

Festivalul se va desfășura pe parcursul a două zile, într-un cadru profesional, iar în ziua de sâmbătă, timp de 3 ore, reprezentanții HoReCa vor beneficia de o perioadă special dedicată, pentru a explora și a interacționa cu producătorii de vinuri.

 

Printre participanții de marcă se numără crame din Romania si Rep Moldova, gata să vă încânte simțurile cu vinurile lor excepționale.

 

Expozanți: Casa de Vinuri Cotnari, Villa Vinèa, Enocrama, Valea Eden, Crama Oprisor, Gramofon Wine, Domeniile Averești, Divus Winery, 1000 de Chipuri, Familia Darabont, Lechburg , Liliac, Produse Moldovenesti, DeMatei, Caii de la Letea.

 

Program

 

Sâmbătă

  • 11:00 -14:00 deschis pentru industria Horeca
  • 14:00 - 20:00 deschis publicului

Duminică 12:00 - 18:30

 

Locație

 

Hotel Fiald & Spa, Str Tazlaului nr 7A, Bacău

 

Bilete pot fi achiziționate online: https://iticket.ro/event/calator-in-lumea-vinului

 

Website https://thewineroom.ro/

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
21-23 Octombrie 2023

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter