Crama-Telna-banner-2500x1000px

< INAPOI

EVENIMENTE

Degustare mobilă de vin și mustață prin București

 

  Iubim vinul în toate formele lui. Și pentru a-l face cât mai popular, găsim mereu noi tematice pentru degustări. Cultivând o apetență pentru spiritul inovator, echipa ReVino, sub egida CrameRomania.ro, a organizat, în seara de 5 februarie, prima degustare de vin din țară, într-un London Bus.


  Pentru a intra cât mai bine în atmosferă, invitaților li s-a impus un dress code cu inspirație britanică. Ne-a crescut inima când am văzut atâtea bretele, papioane și mustăți prin jur. Prima cramă care s-a încumetat la o degustare într-un autobuz, a fost Cramele Recaș care au și adus o serie interesantă de vinuri, despre care vom povesti puțin mai încolo.

 

Degustare de vin in London Bus

 

  În seara cu pricina, pe la ora 19 și ceva, din Piața Unirii către Piața Victoriei (pentru a ridica și restul invitaților) pleca un autobuz englezesc, supra etajat, plin cu oameni veseli și bine îmbrăcați. Routemaster Bucharest s-a plimbat trei ore prin capitală, iar “degustătorii” s-au putut bucura de orașul lor dintr-o altă perspectivă, printr-un pahar cu vin.

 

  Pentru a păstra tema varietății, Cramele Recaș au ieșit la înaintare cu o listă de vinuri interesante, din categoria “de încercat”. S-au degustat bine-cunoscutele Sole Chardonnay, La putere Cabernet Sauvignon și Selene Fetească Neagră, toate din portofoliul autohton. Însă, au adăugat și Lageder Porer Pinot Grigio, Italia; Cono Sur Bicicleta Gewurztraminer, Chile; Beronia Reserva din Spania; iar ca desert, Croft Original Sherry de la crama Gonzales Byass, Spania – toate fiind vinuri importate de Cramele Recaș. Invitații și-au făcut temele și au notat fiecare vin în parte, păstrând un continuu dialog cu somelierul de serviciu, Stelian Ștefan.

 

  Toate locurile în autobuz s-au rezervat în mai puțin de trei ore de la anunțarea evenimentului în social media. După plimbare, invitații nostri ne-au transmis că s-au simțit extraordinar și le mulțumim pentru asta.

 

Degustarea în busul britanic a fost cea mai bună idee de eveniment pe care am văzut-o de multă vreme în lumea vinului, impresia pozitivă fiind completată fără îndoială de calitatea vinurilor Cramelor Recaș. Mi-ar plăcea să devină o linie regulată de la mine de acasă spre feeria nocturnă a orașului.” ne scrie Mihai Vasile, blogger de vin.

 

Degustare de vin + London Bus = o seară excelentă și o experiență pe care vreau să o mai repet din 2 motive: 1. A fost o selecție foarte bună de vin 2. Ocazia de a fi turist în Bucuresti și de a mă bucura de oraș ca și când îl văd prima oară. Bonus a fost compania, atmosfera din bus și organizatorii care s-au ocupat de tot, până la cel mai mic detaliu." Ana-Maria Olaru, Senior Strategic Planner, Publicis Groupe.

 

  Aproximativ 30 de persoane au luat parte la evenimentul care a îmbinat momentele de relaxare cu cele de socializare și degustare, într-un cadru cu totul original. Vinurile, însă, au fost cele care au dat adevăratul gust al plimbării, de aceea vă recomandăm și vouă să le gustați.

 

Evenimentul se vrea a a fi primul dintr-o lungă serie ce va urma, așa că, dacă nu ați prins loc de data aceasta, sigur ne vom vedea data viitoare. Echipa ReVino se bucură de exclusivitate pentru organizarea acestor tipuri de evenimente în London Bus, așadar, dacă aveți și alte idei sau cereri, îndrăzniți și ne contactați pe salut@revino.ro.

 

Degustare de vin in London Bus

 

Degustare de vin in London Bus

 

Degustare de vin in London Bus

 

Degustare de vin in London Bus

 

Degustare de vin in London BusDegustare de vin in London Bus

 

Degustare de vin in London BusDegustare de vin in London Bus

 PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 5-a ediție
9-11 aprilie 2022
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
8-9 octombrie 2022

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter