Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

EVENIMENTE < INAPOI

Crosul Cramelor - Urlați - 18 Octombrie 2014

 Logo Crosul Cramelor

 

 

Crosul Cramelor - Urlați - 18 Octombrie 2014 este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii și trăiri noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusețea și liniștea seducatoare a naturii."Crosul Cramelor înseamnă o incursiune în inima a tot ce are țara noastră mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat și istoria deosebită a Drumului Vinului, cu podgoriile și conacele lui neprețuite.” a declarat Ovidiu Constantin Cocieru - Directorul General al Perform Experience Group - Organizator.


Data și locația desfașurării
Sâmbată, 18 octombrie 2014, în localitatea Urlați, județul Prahova.

Zona de start a evenimentului este organizată pe stadionul de fotbal din localitatea Urlați, str. Orzoaia de Sus, lângă Muzeul Conacul Bellu.

Pentru cei care nu au mașina, organizatorii pun la dispoziție, contra cost, un serviciu de transport din București la locația de start și retur.


Trasee
Crosul Cramelor Urlați 2014 are doua trasee: unul de 7 km și unul de 17 km.
Traseul de 7 km are o diferență de nivel de 120 de metri și traversează orașul Urlați și dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt și beton, dar și, pe alocuri, pietriș și pământ. Traseul beneficiază de 2 puncte de rehidratare și 2 puncte de asistentă medicală de urgentă ale Asociației Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență (ASVSU). Harta traseului de 7 km, cu poziționarea principalelor puncte de interes, poate fi consultată aici.Traseul de 17 km are o diferență de nivel de 340 de metri și traversează orașul Urlați și dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietriș și pământ. Traseul beneficiază de 5 puncte de rehidratare și 5 puncte de asistentă medicală de urgentă ASVSU. Harta traseului de 17 km, cu poziționarea principalelor puncte de interes, poate fi consultată aici.


Pachetul de participare.
Ca urmare a înscrierii în concurs, fiecare persoană va primi un pachet de participare alcatuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, numar de participare, medalie de finisher, porție de mâncare oferită după eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fată de pachetul de participare, participanții vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuală, asistentă medicală la start și pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar și garderobă, cort adapostire, vinuri la preturi promoționale disponibile la Crama Basilescu în ziua evenimentului.


Cine poate sa participe?
Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de mișcare cu vârsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregătire.

Pentru fiecare dintre traseele de 7 km și 17 km, categoriile de concurs sunt:
- Open Masculin, general și 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani
- Open Feminin, general și 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani
 

Taxa de participare este în funcție de perioada de achitare:

Între 19 august-7 septembrie: 60 RON

Între 8 septembrie-28 septembrie: 70 RON

Între 29 septembrie-12 octombrie: 80 RON

Între 13 octombrie-16 octombrie: 90 RON


Premii
Pentru fiecare dintre traseele 7 km și 17 km, la categoriile Open Masculin (General) și Open Feminin (General), locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate cu medalie, diploma și o sticlă de Fetească Neagră Roze (vin roze) – Îngeri din Micul Paris, oferita de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie și diplomă. Câștigătorii de la General nu vor fi premiați și în cadrul subcategoriilor.


Tombola
La tombolă, participanții mai pot câstiga: două sticle de Tămâioasă Românească - Eclipse, două sticle de Burgund Mare Roze - Eclipse și două sticle de Riesling Italian – Eclipse. Vinurile sunt oferite de Crama Basilescu.


Înscrierile se fac pe site-ul oficial al evenimentului: www.crosulcramelor.roParteneri
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Oraşului Urlați, Cramei Basilescu, Asociației Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență și firmei de securitate SSG Security, care va asigura paza și ordinea în cadrul evenimentului. Partener media on-line CrameRomania.

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"