Crama-Telna-banner-2500x1000px

< INAPOI

EVENIMENTE

Crama AVINCIS a lansat VILA DOBRUŞA

Vila Dobruusa Crama Avincis

 

Crama AVINCIS a lansat o nouă gamă de vinuri „VILA DOBRUŞA”, ce sunt disponibile exclusiv în magazinele marilor reţele de retail.

 

Gama VILA DOBRUŞA include 5 sortimente diferite, proaspete şi uşor de băut, provenind din soiuri bine adaptate podgoriei Drăgăşani: Vila Dobrușa - Cabernet Sauvignon, Vila Dobrușa - Fetească Regală – Pinot Gris & Tămâioasă Românească, Vila Dobrușa - Negru de Drăgăşani & Merlot, Vila Dobrușa - Sauvignon Blanc, Vila Dobrușa Rosé - Cabernet Sauvignon.

 

“Ne bucurăm nespus să lansăm gama de vinuri VILA DOBRUŞA, pentru că astfel ajungem și mai aproape de consumatorii noștri. Suntem prezenți în marile lanțuri de hypermarket-uri din București și din țară. Este mult mai ușor acum să îi surprinzi pe cei dragi cu o sticlă de vin de la crama AVINCIS. Această nouă gamă adaugă un nou capitol poveștii familiei noastre cu pasiune pentru vin, sub semnul tradiţiei, dar şi al modernităţii. Îl felicităm pe Ghislain Moritz, oenologul nostru, şi felicităm întreagă echipă AVINCIS pentru această noua gamă de vinuri care cu siguranţă vă vor surprinde în mod plăcut!”, a declarat Andreea Micu, proprietar crama AVINCIS.

 

Vila Dobrușa - Cabernet Sauvignon este un vin negru roşiatic intens la culoare, cu un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi de mure. Poate fi degustat la 17˚C, alături de diverse aperitive sau orice tip de carne roșie.

 

Cupajul Vila Dobrușa Fetească Regală – Pinot Gris & Tămâioasă Românească are o culoare galben deschis cu reflexe verzui. Gustul său este viu cu aciditate înțepătoare și arome delicate de miere. Poate fi degustat la 7˚C, alături de brânză de capră sau aperitive, salate de sezon şi peşte la grătar.

 

Cupajul Vila Dobrușa - Negru de Drăgăşani & Merlot are o culoare violet închis cu reflexe profunde de rubin. Gustul său prezintă arome de fructe de pădure, structură rotundă şi aciditate proaspătă. Se recomandă să fie degustat la 17°C, alături de carne la grătar sau mâncare asiatică.

 

Vila Dobrușa - Sauvignon Blanc are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui și un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspăt şi rotund, cu arome de lămâie. Poate fi degustat foarte rece, la 7˚C, alături de brânză de capră, gustări şi aperitive.

 

Vila Dobrușa Rosé - Cabernet Sauvignon este un vin cu gust proaspăt şi răcoritor , cu o culoare asemănătoare cu cea a cojii de ceapă, deschis, cu reflexii portocalii și un buchet cu arome de grepfrut și zmeură. Se recomandă să fie degustat foarte rece, la 7˚C, alături de aperitive reci.

 

Vila Dobruusa Crama Avincis

 

Vinurile din gama VILA DOBRUŞA sunt diponibile în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (Auchan, Carrefour, Real). Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul sau pagina de Facebook: http://www.avincis.ro/

 

AVINCIS este simbolul renașterii vinurilor românești, sub semnul tradiţiei și al modernităţii, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS, de pe domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a început producţia primelor vinuri.

 

Vinurile cramei AVINCIS sunt disponibile în restaurante și în magazine specializate de vinuri (gama AVINCIS), dar și în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (gama VILA DOBRUŞA).

 

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 5-a ediție
9-11 aprilie 2022
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
8-9 octombrie 2022

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter