Cheese and wine events

< INAPOI

EVENIMENTE

Competiția dedicată Vinurilor Rosé din cadrul Concours Mondial de Bruxelles va avea loc în Constanța în 2025

 

În timpul celei de-a 31-a ediții a Concours Mondial de Bruxelles, care are loc în prezent în orașul León, statul Guanajuato, Mexic, s-a anunțat Competiția dedicată Vinurilor Rosé de anul viitor, care va fi găzduită la Constanța, România, o premieră pentru țara noastră.

 

Anunțul a fost făcut de degustătorul și juratul internațional Valentin Ceafalau, care a prezentat în Mexic și un videoclip de promovare a României cu cele mai frumoase destinații turistice naționale. Competiția va avea loc între 28-30 martie 2025.

https://www.youtube.com/watch?v=GQzwZ31aRMI

 

„Diversitatea este cuvântul care definește cel mai bine Dobrogea. Dobrogea este rezultatul coexistenței multor etnii în pace timp de secole”, a declarat Valentin Ceafalau pe scena din Mexic, fiind și cel care îi va întâmpina pe jurații internaționali pentru a descoperi o parte din România anul viitor.

 

Valentin Ceafalau este cunoscut drept „cel mai bun degustător dintre ziariști și cel mai bun ziarist dintre degustători.” Cu peste 20 de ani de experiență în lumea vinului, calitățile sale excepționale de degustător au fost recunoscute în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții de vin din lume, Concours Mondial de Bruxelles.

 

 

Despre Concours Mondial de Bruxelles

Concours Mondial de Bruxelles este o competiție internațională de vin de prestigiu care primește anual peste 15.000 de înscrieri. Degustătorii profesioniști evaluează vinurile în mod anonim cu un singur scop: de a selecta vinurile de cea mai înaltă calitate.Competiția, care a avut prima ediție în 1994, este recunoscută la nivel mondial ca unul dintre cele mai bune evenimente din categoria sa.

PROIECTELE NOASTRE

 

Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție, Novotel Hotel
10-12 Mai 2025
 
A2
Salon gastronomic, a 3-a ediție, Novotel Hotel
5-6 Octombrie 2024

Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter