Crama-Telna-banner-2500x1000px

< INAPOI

EVENIMENTE

7 - 8 octombrie 2017 │ VICII & DELICII │ Salon de vinuri și gastronomie │ Expo Arad

 

Salon de vinuri si gastronomie Vicii si Delicii

 

Târgul Vicii & Delicii s-a născut din dorința unor oameni care fac parte din marea familie a iubitorilor de vinuri.

 

“Am considerat că este nevoie de un târg de vinuri pentru a reuni cramele din prestigioasa podgorie a Aradului împreună cu alte crame de renume internațional din restul țării, dar și din străinătate. Pentru a face experiența completă, un vin bun trebuie savurat împreună cu o mâncare deosebită. De aceea, am conceput secțiunea gastronomică a târgului care va reuni producători de mezeluri și brânzeturi de cea mai înaltă calitate, cofetari și patisieri pricepuți. Vom avea și demonstrații de live cooking, iar celebrul chef Adrian Hădean va delecta publicul cu un show culinar de exepție. Spectacolele de live cooking vor fi însoțite de workshop-uri dedicate pasionaților de vinuri, susținute de somelieri de renume.” Vlad Cherchezan

 

Salon de vinuri

Podgoria Aradului este una dintre cele mai vechi și mai dinamice zone viticole din România, fiind atestată documentar de peste 1.000 de ani, iar legendele spun că viticultura a fost practicată aici încă de pe vremea lui Burebista.

Astăzi, găsim o zonă în continuă dezvoltare. O mulțime de noi crame au apărut în ultimii ani și continuă să apară, unele dintre ele scoțând prima producție chiar anul acesta în timp ce altele au deja un renume internațional.

În același timp există o mulțime de iubitori de vinuri care se bucură de savoarea vinurilor în cadrul unor evenimente selecte dar restrânse și nu au un eveniment de anvergură unde să se poată bucura de o selecție mare de vinuri de la crame locale, dar și din străinătate.

Acești factori creează o oportunitate extraordinară pe piața arădeană atât pentru producătorii locali să-și poată promova produsele și zona viticolă cât și pentru producătorii din afara județului și a țării de a intra pe o piață nouă.

 

Expozanți

Crama Rătești, Cramele Halewood, Crama Gramma, Crama Alira, Rewine.ro, Crama Villa Vinea, Domeniul Bogdan, Domeniile Sera, Domeniile Dealu Mare Urlați, Crama Dealul Dorului, Chateau Vartely - Produse Moldovenești, Aramic, Vincon, Crama Histria, Crama Vignadoro, Crama Elite Wine, Crama Thesaurus, Cramele Miniș, Crama Balla Geza, Crama Daiconi, Crama Avincis, Crama Clos des Colombes, Crama Cricova, Crama Cotnari, Domeniile Sâmburești, Crama Oprișor, Davino, Cramele Recaș, Magazinele Balada, Csanyi Winery (Ungaria), Alexandrion, Angelli, Mokkador, Pini Distribution (produse italiene), Gusta Marisal (făinoase), Chocolovers, Sapori Mediterranei (produse italiene), BioSweets (dulciuri vegan) și Macelleria di Francesca e Federico.

 

Salon gastronomic

Toți pasionații de vinuri știu că un vin bun este însoțit perfect de o masă pregatită cu îndemânare de un bucătar priceput, astfel salonul de vinuri va fi completat un salon culinar, avându-l invitat special pe Adrian Hădean.

De asemenea, nu vor lipsi bucătari pricepuți din Arad care, la rândul lor, vor încânta publicul cu preparate speciale.

 

Organizator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

 

Locația

Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, Arad

 

 

Program

7 octombrie │ 11:00-20:00

8 octombrie │ 11:00-20:00

 

Contact

Vlad Cherchezan │ +40 728 280 286 │ vlad.cherchezan@ccia-arad.ro


Facebook/ViciiSiDelicii │ www.targulviciisidelicii.ro

 

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 5-a ediție
9-11 aprilie 2022
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
8-9 octombrie 2022

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter