Pachet Crăciun - produse 100% românești 

Primim comenzi până pe 17 decembrie.

Livrările se fac în București și Ilfov între 20-23 decembrie.

 

 

pachet craciun BANNER

 

_______________________________

 

 

Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

EVENIMENTE < INAPOI

Foodservice & Hospitality Expo, 20 – 22 octombrie 2018, București

 

Foodservice & Hospitality Expo

 

 

Noi oportunități de business, tendințe și inovații pentru industria Horeca, la Foodservice & Hospitality Expo.


Horeca Insight organizează, în perioadă 20 -22 octombrie 2018, Foodservice & Hospitality Expo, unica expoziție de pe piața locală cu participare internațională, dedicată exclusiv sectorului Horeca.

 

În spațiul amenajat în cadrul Romexpo – Pavilion B1, evenimentul va oferi expozanților – furnizori români și străini de produse alimentare și non-alimentare, de mobilier, echipamente și soluții pentru operatorii din industria Horeca -, posibilitatea să-și prezinte întreg portofoliul de produse, atât prin intermediul standurilor proprii din cadrul expoziției, cât și prin intermediul unor demonstrații culinare.

 

Timp de trei zile, vizitatorii – proprietari de locații Horeca, chef-i, manageri de achiziții, somelieri, barmani, barista, consultanți etc. – vor avea șansa să viziteze standurile expozanților pentru a se informa cu privire la produsele nou lansate, precum și pentru a testa și compara produsele și serviciile oferite de către aceștia.

 

Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platformă de business networking, ci va oferi tuturor participanților și ocazia de a fi la curent cu ultimele tendințe din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici.

 

Biletul de participare, ce oferă acces atât la expoziție cât și la toate manifestările conexe și workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achiziționat de aici. Accesul la eveniment va fi permis doar pe bază ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obține numai în urma înscrierii în platformă online.

 

Detaliile privind modalitățile prin care o companie poate participă ca expozant sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo. Tot aici veți găsi mai multe informații despre eveniment – cine sunt expozanții, cine sunt vizitatorii, precum și despre tematicile workshop-urilor.

 

Vă invităm la Foodservice & Hospitality Expo să descoperiți și să testați noutățile și inovațiile din domeniu, să indentificati noi oportunități de business, să vă bucurați de ocaziile de networking și să experimentați atmosfera singurei expoziții internaționale din România destinată exclusiv industriei Horeca!


PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"