Cadouri corporate / Crăciun cu brânzeturi și vinuri românești - Descarcă catalogul 2020

 

Am selectat cu atenție brânzeturi și vinuri locale pentru a oferi experiențe gastronomice complete.

Pachetele noastre pot fi cadoul perfect pentru pasionații de gastronomie și nu numai.

 

 

banner cadouri branza si vin

 

_______________________________

 

 

Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

CRAME < INAPOI

DOMENIILE PANCIU

DOMENIILE PANCIU

Numele companiei: NATURA SRL

 

Adresă cramă/sediu: Comuna Țifești, Sat Sârbi, Jud. Vrancea

 

Anul înființării: 2005

 

Poziționare: podgoria Panciu

 

DOC: Panciu

 

Numar de hectare: cca 120 Ha

 

Litri de vin îmbuteliați anual: 1.500.000 L

 

Cifra de afaceri: 2.000.000 Eur

 

Vinificator: Sorin Macoviciuc

 

Branduri de vin: Casa Panciu, Dabija Voievod, Domeniile Panciu, Sagio, Grand Riserva

 

Soiuri de struguri: Fetească Neagră, Babească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Fetească Regală, Fetească Albă, Șarbă, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Aligote, Chardonnay

 

Scurtă descriere a cramei:

Situată pe treptele piemonteze ale Subcarpaţilor de Curbură, localitatea Ţifeşti se găseşte în mijlocul viilor din nordul judeţului Vrancea care formează podgoria Panciu. Particularităţile solului baticalcaric lutoargilos dezvoltat pe depozite loessoide mijlociu fine, umiditatea echilibrată, temperaturile moderate cu o medie anuală de 10,2 0C şi excelenta expunere la soare cu o înclinare 30 spre ESE, fac din licoarea strugurilor una cu cea mai mare aciditate din ţară. Scăldat în apele Putnei la vest si de cele ale Şuşitei la est, Dealul Sârbilor e un paradis al viţei de vie, unde se pot produce unele dintre cele mai bune vinuri albe şi spumante din estul Europei.

Din 2005 Domeniile Panciu sunt inima şi sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de viţă de vie situate în această zonă. Am pornit la drum cu o misiune care de-a lungul anilor a stat la baza activităţilor şi deciziilor luate: Fabricarea unui produs Natural de Calitate autohton Românesc cu valorificarea continuă a potenţialului podgoriei Panciu. Astfel munca grea şi dedicată a echipei se fructifică prin prezenţa pe piaţa a unui portofoliul ce cuprinde o varietate de produse de la vinuri liniştite albe, roze şi roşii până la frizzante, spumante toate încadrate în 4 game: Domeniile Panciu, Sagio, Panciu Riserva şi Casa Panciu.

Una din cele mai speciale realizări a fost lansarea pe piaţă în 2012 a spumantului brut Domeniile Panciu produs după metoda clasică Champenoise cu fermentare şi maturare la sticlă timp de minim 2 ani. Acesta a fost apreciat atât de consumatorul simplu cât şi de către juriile concursurilor de profil. Anume acest produs ne-a adus în 2015 medalia de bronz la Decanter World Wine Awards. La final de 2016, respectând misiunea pe care ne-am asumat-o am adus mai aproape de iubitorii vinurilor efervescente un nou sortiment de spumante clasice speciale: Blanc de Blancs şi Cuvee Prestige. Anul 2017 vine cu Blanc de Noirs, Rose si Roşu. Scopul nostru a fost de a produce vin spumant românesc cu valorificarea întregii palete de stiluri tehnologice din zona Champagne.

Nu in ultimul rand, ne-am gândit și la pasionații de vinuri, iar pentru ei construim un conac chiar în mijlocul plantației, unde vor putea veni să viziteze crama, să asiste la îmbutelierea vinurilor, dar și să deguste produsele noastre, într-un cadru mirific oferit de Dealurile Vrancei.

 

Persoană de contact/date de contact:

 

Telefon: +40 728 900 497

 

Website: www.domeniilepanciu.ro

 

panciu crama

 

Coordonate GPS: 45.8771921, 27.0606042

 

DOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIUDOMENIILE PANCIU

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"