< INAPOI

CRAME / DOMAINE DUMETRIER

DOMAINE DUMETRIER

Numele companiei: DOMAINE DUMETRIER SRL

 

Adresă cramă: Str. Complex IAS, nr. 39, Rasova, Județul Constanța

 

Adresă sediu: B-dul. Timișoara, nr.100G, Sector 6, București

 

Anul înființării: 2009

 

Poziționare: Dobrogea

 

DOC: Murfatlar

 

Numar de hectare: 73 Ha

 

Litri de vin îmbuteliați anual: volumul de vin îmbuteliat este stabilit anual în funcție de calitatea strugurilor și a vinului obținut în anul respectiv (millésime) și numai după o selecție internă riguroasă.

 

Proprietar: Adrian DUMETRIER

 

Vinificator: Aurelia BADIUR

 

Branduri de vin:

  • Domaine DUMETRIER GOLDEN JACKAL: alb (Chardonnay), roze (Syrah), roșu (Cabernet Sauvignon)
  • Domaine DUMETRIER Composition: alb (Sauvignon Blanc/Semillon), roze (Syrah), roșu (Cabernet Sauvignon / Malbec)
  • Domaine DUMETRIER Monocépage: roșu (Malbec, Mourvédre)
  • Domaine DUMETRIER Collection

 

Soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon blanc, Sémillon, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah, Malbec, Mourvèdre, Negru de Drăgășani

 

Scurtă descriere a cramei:

 

Situat în Dobrogea, pe malul Dunării, între comunele Cochirleni și Rasova, complexul Domaine DUMETRIER cuprinde via, crama, precum și un hotel, un spa, un restaurant și o fermă care va fi folosită drept furnizor al restaurantului. În cadrul hotelului va exista un bar și o sală de conferințe, iar spa-ul va avea două saune, două săli de masaj, o baie turcească, o piscină interioară și una exterioară.

 

În acest univers armonios şi durabil, dorim să oferim oaspeților noștri o experiență unică ce reunește vinul, gastronomia, arhitectura, natura, oamenii și cultura. 

 

Am acordat o atenție deosebită arhitecturii, astfel încât crama și restul complexului care se întind pe două hectare să se integreze în mod natural în peisajul Dunărean.

 

Via Domaine DUMETRIER este situată la o distanță de 7 km față de cramă, lângă malul Dunării, acoperind 2 dealuri pe o suprafață de 73 ha. Aceasta a fost plantată în anul 2011 protejând caracteristicile terroir-ului ales.

 

În acest mediu ecologic echilibrat, am integrat și soiuri mai puțin plantate în România precum Malbec, Mourvèdre, Semillon, având curajul să plantăm și Negru de Drăgășani. Acestora li se adaugă si soiuri clasice, precum Chardonnay, Sauvignon blanc, Merlot, Cabernet sauvignon și Syrah.

 

Dorim ca vița de vie să transmită în compoziția strugurelui și a vinului caracteristicile terroir-ului din care un maxim de componente au fost protejate. Strugurii noștri sunt ecologici și aplicăm un minim de tratamente controlate prin verificarea zilnică a viei și a condițiilor meteorologice.

 

Fiecare vin Domaine DUMETRIER exprimă puritatea soiului, naturalețea fructului, expresia terroir-ului și trece printr-o riguroasă selecție internă.

 

Construcția cramei va fi finalizată la sfârșitul anului 2022, iar hotelul, restaurantul și spa-ul își vor deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2024.

 

Contact:

 

Mechea Ioana Andreea și Vișan Andreea

 

Telefon: +40.727.333.145

 

E-mail: office@domainedumetrier.com

 

Website: www.domainedumetrier.com

 

Macheta proiect 2

 

 

Coordonate GPS: 44.261608, 27.964393

 

DOMAINE DUMETRIERDOMAINE DUMETRIERDOMAINE DUMETRIERDOMAINE DUMETRIER

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
21-23 Octombrie 2023

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter