• ReVino Bucharest Wine Show 2020
  • ReVino Bucharest Cheese & Wine Show 2020
  • Turism viticol in Romania

CRAMA TENUTA ODOBESTI

Adresa: Str. Măgura Nr.1, Odobeşti, Jud. Vrancea

Telefon: +40 372 70 50 32

Coordonate GPS: 45.768314, 27.065484

 

Scurta descriere a cramei: Tenuta Odobeşti înseamnă un combinat modern în care strugurii nobili sunt transformaţi în vinuri liniştite printr-o tehnologie performantă de provenienţă italiană. Crama Tenuta Odobești reuseste sa imbine cu succes tradiția și inovația. Aici fabricarea vinurilor remarcabile este un act de creație care imbina arta si stiinta vin. Recolta de viță de vie Odobesti este trimisa la linia de producție de înaltă clasă. Bio-tehnologiile folosite aici de catre oenologi pentru a face vinuri albe, roze și roșii asigura conservarea aromelor specifice acestor tipuri de struguri și accentuarea de fermentație.

Tenuta Odobești înseamnă mai mult decât orice: oameni. Oameni care au o pasiune și un vis comun, visul de a oferi lumii un vin special. Grija pentru calitate și considerație pentru metodele tradiționale de vinificație caracterizează fiecare etapă a procesului de producție aici, la Tenuta Odobești. Specialiștii noștri au misiunea de a se asigura că veți avea parte de o experiență unică atunci cand veti gusta de vinurile noastre.

Va invitam sa vizitati crama noastra în scopul de a înțelege de ce la Tenuta Odobești nu producem doar vin, cream o poveste țesuta din natură, pasiune și tehnologie.Date de contact:

 

Email: info@tenutaodobesti.com

 

Site: www.tenutaodobesti.com

 

Cheese Show Revino Bucharest cheese wine show
Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?