Pe www.shop.revino.ro găsesiți o gamă complexă de cadouri gastronomice premium, atât pentru cei dragi, cât și pentru partenerii de afaceri. Ambalajele pot fi alese dintr-o gamă complexă de culori, dimensiuni și texturi de aici.

 

HEADER CADOURI CRACIUN 2023 en

< INAPOI

CRAME / SENATOR WINE

SENATOR WINE

Numele companiei: SC SENATOR PRODIMPEX SRL

 

Anul înfiinţării: 1991

 

Podgorii/ DOC: Huşi, Tirol, Însurăţei, Panciu Coteşti

 

Numar total de hectare: 850 Ha

 

Litri de vin îmbuteliaţi anual / nr. sticle: 4 mil litri / 5.5 mil sticle

 

Proprietar: Neacşu Maria

 

Vinificator: Neacsu Lucian

 

Branduri de vin: Monser, Omnia, Suav, Hereditas, Glia, Lup Alb, Senator Private Collection, Occultus

 

Medalii obținute: Medalie de Aur pentru Varius Sauvignon Blanc 2012 la Premiile de Excelenţă 2013, Medalie de Aur pentru Lup Alb Fetească Neagră 2009 la AWC Viena 2013, Medalie de Argint pentru Glia Babească Neagră, Varius Cabernet Sauvignon, Monser Fetească Neagră, Monser Şarbă la AWC Viena 2013, Marea Medalie de Aur la Bachus 2013 pentru Varius Merlot 2011

 

Soiuri de struguri: Babească Gri, Babească Neagră, Busuioacă de Bohotin, Crâmpoşie, Fetească Albă, Fetească Neagră, Fetească Regală, Şarbă, Tămâioasă Românească, Zghihară de Huşi, Cabernet Sauvignon, Merlot, Muscat Ottonel, Riesling Italian, Sauvignon Blanc.

 

Piaţa de desfacere: România, Polonia, Germania, Spania, Olanda, Belgia, Franţa, Rusia, Australia, China, Japonia, Canada, SUA, Mexic

 

Scurta descriere a cramei: Senator Wine este o companie privată care încearcă să aducă soiurile românești în lume și sa obțină soiuri internaționale. Senator Wine a început să producă vinuri în regiunea Vrancea, care este una dintre cele mai vechi și cele mai renumite podgorii din România. Compania noastră combină traditia istorică cu tehnologia moderna, în scopul de a produce vinuri distincte, cu o personalitate puternică, care exprimă unicitatea terroirului. Senator Wine a apărut ca urmare a pasiunii noastre pentru vinuri. Rădăcinile noastre istorice se află în cea mai veche regiune de vinificație, Vrancea. Acesta este locul în care au fost produse primele vinuri, în armonie cu obiceiurile și istoria locului. Treptat, activitatea noastră s-a extins la alte zone de cultură din țară. În momentul de față, în portofoliul companiei există peste 20 de soiuri de vin.

În prezent Senator Wine detine 800 de hectare de vie în patru regiuni diferite de pe teritoriul României: Vrancea (Panciu, Odobești, Cotești), Brăila (Însurăței), Vaslui (Huși) și Caraș Severin (Tirol). Detinem viță de vie în patru zone diferite din România, avand astfel posibilitatea de a selecta cele mai bune vinuri din fiecare regiune și de a oferi consumatorilor un standard ridicat de calitate.

Începând cu anul 2010, Senator Wine a început producția de vinuri din struguri ecologici pe podgoria de la Însurăței, în conformitate cu toate normele UE în vigoare.

Investițiile în tehnologie și terenuri ne-au permis să oferim cele mai bune condiții pentru producția de vin, indiferent de soi. Echipa Senator Wine este o echipă de oameni pasionaţi care au fost întotdeauna devotaţi artei de vinificație. Astfel, vinurile sunt preparate cu cea mai mare grijă.

Noi credem în calitatea vinurilor românești, fie ele produse din soiuri românești sau din soiuri internaționale. Activitatea de export a Senator Wine se întinde în peste 20 de țări din întreaga lume, cu accent pe piețele din China, Japonia, Canada și SUA.

 

Tel.: +40 21 410 80 87

 

Email: office@senatorwine.ro, export@senatorwine.ro

 

Website: www.senatorwine.ro

 

Coordonate GPS: 45.694703, 27.186496

 

PROIECTELE NOASTRE

 

B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
B1 RG
Salon gastronomic, a treia ediție
5-6 Octombrie 2024

B3 TV
Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter