Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

tekko deseuri2  

TEKKO Logistik Industry

 

Soluții pentru valorificare, transport, tratare și distrugere deșeuri. 

 

Servicii specializate de valorificare, co-incinerare, eliminare deșeuri, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafăcute, confiscate, neconforme, cu regim special, băuturi și alimente expirate.

 

 

CRAME < INAPOI

CRAMA CEPARI

CRAMA CEPARI

Numele companiei: SC VICTORIA INTERMED SRL

 

Adresă cramă: Sat Cepari, Com. Cârlogani, Jud. Olt

 

Adresă sediu: Str. G. Poboran, nr. 8, Localitatea Slatina, Jud. Olt

 

Anul înființării: 2010

 

DOC: Crâmpoşie Selecţionată, Rose, Chardonnay, Sauvignon Blanc

 

IG: Cabernet Sauvignon, Cabernet Sauvignon + Merlot

 

Numar de hectare: 25 Ha

 

Litri de vin îmbuteliați anual: 22.000 L/ 2014

 

Proprietar: Ilarie Prioteasa

 

Vinificator: Ilarie Prioteasa

 

Branduri de vin: Crama Cepari

 

Soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Novac, Merlot, Tămâioasă Românească, Crâmpoşie Selecţionată, Sauvignon Blanc, Chardonnay

 

Scurtă descriere a cramei:

  Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.

  Noua locaţie a fost dată în folosinţă în anul 2010 şi este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie pentru întreg procesul de prelucrare a strugurilor şi de elaborare a vinurilor de calitate. Toate materialele componente ale utilajelor şi capacităţile de depozitare sunt din inox iar spaţiul de maturare cuprinde baricuri din lemn de stejar românesc.

  Dacă utilajele moderne tind să devină o abordare curentă pentru vinificatorii de top, vasele de fermentare şi depozitare urmează acelaşi trend cu obligativitatea controlului de temperatură automat.

  În completare, crama dispune de amplasarea etajată a cisternelor de 20-60 hl, precum şi fermentatoare moderne, inclusiv de macerare sub presiunea dezvoltată de propria fermentaţie controlată de programator.

  Sala de maturare a fost constituită special pentru depozitarea baricurilor cu un control al temperaturii naturale dat de amplasarea sub nivelul cramei şi este cuprinsă între sala cisternelor şi sala de îmbuteliere cu flux semiautomatizat.

 

Persoană de contact/date de contact:

 

Adrian Iordache – adrian.iordache@crama-cepari.ro

 

Andrei Prioteasa – contact@crama-cepari.ro

 

Telefon: +40 349 417 782

 

Website: www.crama-cepari.ro

 

IMG_2591 (2000x1330)

 

Coordonate GPS: 44.501429, 24.162595

 

CRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARICRAMA CEPARI

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"