Drumul vinului românesc - vizite la crame

 

Dacă vă place vinul şi doriţi să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. Revino vă ajută să descoperiţi drumul vinului, pas cu pas. Pe Revino.ro găsiți informații despre turismul viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente, wine bar-uri şi poveștiri direct de la producător.

 

 

drumul vinului 2020

 

_______________________________

 

 

CRAME < INAPOI

VINURI DE MACIN

VINURI DE MACIN

Numele companiei: S.C. ALCOVIN S.R.L. - VINURI DE MĂCIN

 

Anul înființării: 2002

 

Regiune: Măcin, judeţul Tulcea

 

Podgorii/DOC: Sarica – Niculiţel

 

Suprafața: 300 Ha

 

Litri de vin îmbuteliați anual/nr. sticle: 250.000 st/an

 

Proprietari: acţionariat româno - belarus

 

Vinificatori: Faic Imse şi Ionuţ Gâdiuţă

 

Branduri de vin: PELEGRIN, TRES ROSAE, CURTEA REGALĂ, TREI BRAŢE, RENATUS, MOȘTENIREA

 

Soiuri de struguri: Aligoté, Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tămâioasă Românească, Riesling Italian, Chardonnay, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Shiraz, Fetească Neagră, Viognier, Babească Neagră

 

Scurtă descriere a cramei:

Crama Macin s-a înfiinţat în anul 2002, având ca obiect principal de activitate producerea vinurilor, îmbutelierea şi comercializarea acestora. Este membră a Asociaţiei Profesionale Vitivinicole Colinele Dobrogei (membră a ONIV) şi încă de la înfiinţare are implementat sistemul de management al siguranţei alimentare bazat pe principiile HACCP.

Societatea deţine aproximativ 300 ha de viţă de vie, jumătate din suprafaţă fiind poziţionată în zona Cerna, în arealul situat între "Parcul Naţional Munţii Măcinului" şi "Rezervaţia Silvică Dealul Chervant", cealaltă jumătate situându-se pe dealul Carcaliu, într-o zonă protejată aflată in reţeaua Europeană - situl ”Natura 2000”. Capacitatea de prelucrare şi stocare a centrului de vinificaţie este de aproximativ 2.300 tone. Vinurile obţinute aici se livrează atât sub formă îmbuteliată (butelii sticlă 0,75 l şi bag-in-box) cât şi vrac, atât pentru piaţa internă cât şi pentru cea externă. Din 27 octombrie 2011, firma Alcovin este furnizorul oficial al Casei Regale a României.

 

Contact:

 

Telefon: +40 730 018 168

 

E-mail: office@vinuridemacin.ro

 

Website: www.vinuridemacin.ro

 

www.facebook.com/VinurideMacin

 

www.facebook.com/CramaDobrogeana

 

15342087937_943f1fd949_k

 

Coordonate GPS: 45.241974, 28.15531

 

VINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACINVINURI DE MACIN

PROIECTELE NOASTRE

 

REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

REVINO - TURISM VITICOL ROMANIA
Vizite și degustări de vinuri la crame în România și evenimente private în București

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"