• ReVino Bucharest Wine Show 2020
  • ReVino Bucharest Cheese & Wine Show 2020
  • Turism viticol in Romania

CRAMA BUDUREASCA

CRAMA BUDUREASCA

Adresa: Com. Gura Vadului, Nr. 472, Jud. Prahova

Telefon: +40 730 585 555

Coordonate GPS: 45.0389301, 26.4091969

 

Numele companiei:  VIILE BUDUREASCA SRL

 

Adresă cramă/sediu: Com. Gura Vadului, Nr. 474, Jud. Prahova, 107300

 

Anul înființării: 2006

 

DOC: Dealu Mare

 

Numar de hectare: 275 Ha

 

Vinificator: Stephen Donnelly

 

Branduri de vin: Prima Stilla, Shine, Origini, Noble 5, Budureasca Premium, Budureasca Standard, Bristena, Exuberant, Bag in Box DOC

 

Soiuri de struguri: Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Rhein Riesling, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Tămâioasă Românească, Pinot Gris, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră, Shiraz, Busuioacă de Bohotin

 

Scurtă descriere a cramei:

Crama Budureasca inaugurată în primavara anului 2013, are o suprafaţă totală de 5200 mp fiind una dintre cele mai noi şi mai mari crame din Dealu Mare. Crama este îngropată pe 3 dintre laturi pentru a se incadra perfect în peisaj şi pentru a beneficia de un control termic ridicat oferind totodată ocazia unor excepţionale privelişti pitoreşti.

Construcţia avangardistă şi tehnologia de ultimă oră utilizată pentru echiparea ei ne îndreptăţeşte să afirmăm că avem una dintre cele mai moderne crame din România, cu o capacitate de producţie şi stocare de 3 mil. litri vin. Complexul de vinificaţie include trei mari zone: zona de de producţie / fermentare, zona de condiţionare / stocare şi zona de maturare a vinurilor în butoaie de stejar.

Complexul dispune de asemenea de birouri şi mai multe spaţii pentru degustare, inclusiv cu vedere spre sălile baricurilor precum şi un magazin pentru desfacere şi vânzare. Degustările organizate la Budureasca sunt o expresie a profesionalismului şi a bunului gust pentru a-i multumi şi pe cei mai exigenţi dintre participanţi.

 

Persoane de contact/ date de contact:

 

Marketing – marketing@budureasca.ro

 

E-mail: office@budureasca.ro, degustari@budureasca.ro, contact@budureasca.ro 

 

Site: www.budureasca.ro

 

Cheese Show Revino Bucharest cheese wine show
Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?