• Harta Viticola Romania
  • REVINO - Targ de vinuri Bucuresti 2018

CONTACT

FORMULAR CONTACT RAPID

 

 

Facebook Google Plus

Instagram

 

 

crameromania@gmail.com  |  contact@crameromania.ro salut@revino.ro  |  enotourism Romania

Logo Crame Romania- Romanian Wineries

Accesul la pagina web www.crameromania.ro și la serviciile sale este permis tuturor utilizatorilor de Internet. La orice folosire a site-ului www.crameromania.ro, utilizatorul automat acceptă și condițiile de utilizare.


Utilizarea materialelor de pe site-ul www.crameromania.ro se reduce la propria răspundere a utilizatorului. Utilizatorul este de acord că va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesionişti, informaţii de pe site-ul www.crameromania.ro şi că orice rezultat obţinut ca urmare a activităţilor de utilizare a www.crameromania.ro şi a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.


Utilizatorii de Internet sunt liberi sa foloseasca site-ul www.crameromania.ro, fiind interzisă orice formă de abuz, orice tip de hacking sau orice alte activităţi ilegale cum ar fi: accesul la părţi neautorizate ale site-ului, folosirea chestionarului nostru online cu alte intenţii, cu excepţia celor indicate, schimbarea violentă a conţinutului, abordare violentă la părțile neautorizate ale site-ului etc.


Conceperea materialelor pe site-ul www.crameromania.ro a urmarit  ca informaţiile să fie utile, eficiente și folositoare pentru utilizatori.


Informațiile despre crame de pe pagina www.crameromania.ro sunt comunicate de acestea, având acordul de a le publica.


În cazul în care utilizatorul va observa incorectitudini în unele afirmații, el este invitat să ni le semnaleze direct prin e-mail.


Brand-urile care sunt menţionate pe site-ul www.crameromania.ro sunt protejate de companiile respective.


Protecția prin drepturile de autor:

Fotografiile de la Galerie Foto de pe site-ul www.crameromania.ro sunt  protejate  de Legea 8/1996 privind drepturile de autor. Titularul exclusiv al drepturilor de autor asupra  galeriei foto pe site-ul www.crameromania.ro este Iancu Alina Olguța.


Încurajăm linkarea către pagina și documentele noastre.


Vă putem da permisiunea pentru a publica în parte sau întregime informații pe site-ul dumneavoastra. În acest sens, vă rugăm sa ne contactaţi pe crameromania@gmail.com. 

Turism viticol - harti